Oprea (PSD) atac la Guvernul PNL: După ce că sunteți incompetenți, sunteți și cinici

Radu Oprea
Radu Oprea

"Miliardul de euro promis IMM-urilor este tot mai departe de cei care au nevoie", transmite senatorul PSD Radu Oprea.

"Guvernul ORBan persistă în greșeală. Dacă a trebuit să mărească termenul de depunere a cererilor pentru grantul de 2000 de euro, înseamnă că ceva e greșit. Dacă în prima săptămână când ai criteriu de departajare "primul venit, primul servit" aplică doar 20.000 de microintreprinderi, bugetul fiind pentru 50.000, înseamnă că programul este gândit prost.

Modificarea OUG 130, prin OUG 174 (adică tot de către Guvern) nu ține cont de amendamentele formulate în Senat și la Camera Deputaților. Aceste amendamente reprezintă opiniile asociațiilor companiilor din România. Miniștrii Popescu și Boloș nu sunt interesați de ele, ei sunt în campanie electorală și le pasă doar de ei și camarila lor", apreciază senatorul Oprea.

Oprea: "După ce că sunteți incompetenți sunteți și cinici"

"Altfel cum să interpretăm criteriul de departajare prin valoarea cofinanțării? Evident că avantajează doar pe cei bogați care își permit cofinanțare. Au uitat cu totul de antreprenorii loviți de pandemia Covid și cărora le-au închis afacerile. De unde să aibă cei din HoReCa, industria de divertisment, saloane de infrumusețare ș.a. sute de mii de euro pentru cofinanțare? PNL- iștilor, după ce că sunteți incompetenți sunteți și cinici", se arată în mesajul lui Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel