Olivia Steer face afirmații halucinante. Lili Ruse: A devenit pericol major

Olivia Steer a făcut niște afirmații incredibile despre cancer și mamografii.

"La capătul a peste treizeci de ani de folosire a mamografiei ca principală strategie de luptă împotriva cancerului de sîn, New England Journal of Medicine a ieșit în față și cu toată onestitatea a arătat public, cu dovezi statistice, că metoda asta a fabricat 1,3 milioane de cancere de sîn, acolo unde nu exista, de fapt, nici unul. (...) O altă publicație medicală prestigioasă, Lancet Oncology, a reprodus pe temă mai multe studii anul trecut, după ce s-a descoperit că și formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace", a scris Olivia Steer pe blogul său.

Multă lume a reacționat după postarea ei. 

"Forma de viata Olivia Steer lupta acum cu mamografiile. Aceasta fiinta a devenit un pericol public major", a scris Lili Ruse pe Facebook.

Patrick André de Hillerin a notat: "Olivia Steer și-a extins aria de incompetențe. Acum nu mai luptă doar împotriva vaccinurilor, ci și împotriva mamografiei. Dă-i bătaie, Olivia, nu te lăsa! Păpădiile vindecă absolut orice, se știe. Mai puțin prostia agresivă. Asta nu s-o fi știind, dar, în cazul tău, se vede".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel