Oana Zăvoranu, următoarea "Burlăciță" la Antena 1

Oana Zăvoranu a fost dorită ca “burlăciţă” de şefii trustului Intact, pentru următorul sezon. Fiind o persoană imprevizibilă, negocierile au fost şi ele unele cu peripeţii. Aşa se face că la început, Oana Zăvoranu a fost încântată de proiect, iar mai apoi situaţia s-a schimbat radical.

Oana Zăvoranu a afirmat în repetate rânduri că îşi doreşte să revină pe micile ecran. Ofertele nu au întarziat să apară, mai ales după mediatizarea de care a avut parte în ultimul timp. Şefii  Antenei 1 i-au propus Oanei sa fie următoarea "Burlăciţă".

Iniţial, Zăvo s-a arătat  încântată de propunere, însă pretenţiile ei au început să crească de la o zi la alta. "Negocierile erau să se încheie brusc când, după ce a primit contractul pentru emisiune, care avea cam 10 pagini, Oana a spus că vrea să se consulte cu avocatul sau.

S-a întors cu adnotări pe vreo alte 20 de pagini şi a cerut ca toate cerinţele sale să fie adăugate în contract, dacă vor să-l semneze", au precizat surse din televiziune. Se pare că, până la urmă şefii din Antena au ajuns la un compromis cu bruneta, care a semnat contractul şi, foarte curând, va începe filmările la noua "Burlaciţă", informează wowbiz.ro.

Citește și: Ce spune Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel