Oana Stancu, dezvăluiri bombă în cadrul unei emisiuni TV

Oana Stancu a avut o intervenție telefonică miercuri seară, la Sinteza Zilei, unde a făcut câteva dezvăluiri bombă. Este vorba despre neregulile comise de câțiva intelectuali din timpul regimului Băsescu.

"Raportul de Control de la Institutul Cultural Român arată câţi bani s-au dus pentru prelegerile domnului Tismăneanu. Peste 1 miliard de lei vechi. Două miliarde de lei vechi investite în cărți vândute și nevândute. Există un lucru absolut interesant. Domnii respectiv se lăudau în România cu articole în presa internațională în care erau elogiați. Dau câteva exemple: New York Times, El mundo, El pais.

Raportul Curții de Conturi arată câți bani au fost alocați din partea ICR către publicațiile amintite. Vă spun despre un articol care a apărut în El pais în care Horia Roman Patapievici – o figură de mare influență, așa cum era denumit – alături de filozofii Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu – formează trioul cel mai vizibil și mai influent din cultura românească actuală. S-a dovedit că acest articol era scris pe bani. Un astfel de material costă în total 100.000 de dolari", a spus Oana Stancu la "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel