EXCLUSIV  Oana Lovin - Codruța Cerva - Marian Ceaușescu. Cine este protestatarul anului 2020

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

DC News a lansat un sondaj printre cititori pentru a vedea cine este protestatarul anului în viziunea lor.

Titlul l-a câștigat Oana Lovin. A obținut 50,5% din voturile cititorilor DC News. Pe locul doi s-a clasat Codruța Cerva, protestatara care a fost la fiecare mișcare de stradă alături de Oana Lovin. Abia pe ultimul loc s-a clasat Marian Ceaușescu. Acesta din urmă s-a remarcat doar prin agresivitate, motiv pentru care a primit foarte puține voturi. În repetate rânduri, Marian Ceaușescu a avut ieșiri nervoase, violente, la adresa politicienilor sau analiștilor politici.

Oana Lovin, aproape 3000 de voturi

Oana Lovin este cunoscută drept ”fata cu sparanghelul” din Piața Victoriei. Protestatara spunea, într-un interviu pentru DC News, de ce nu s-a înscris în politică, în contextul în care are mereu ceva de reproșat la adresa anumitor politicieni.

Am primit oferte, dar le-am refuzat! Nu mă identific cu niciunul dintre partide. Am cochetat, am intrat în discuții, dar cam atât! Am câteva principii de la care nu mă abat!, a evidențiat Oana Lovin.

1. Consider că justiția este cea mai mare problemă pe care o are România. Dacă ar funcționa, oamenii corupți ar fi la pușcărie, acolo unde le este locul! Niciunul dintre partide nu își asumă o discuție pe tema justiției, nici măcar cei de la AUR.

2. Reforma în învățământ! Mi-aș dori ca anumite materii să se studieze pe bune în școli. De la educație civică, economie, sociologie până la filozofie! Nu pot ieși doar genii din școli, dar să fie oameni funcționali! 

3. Nu în ultimul rând, un alt principiu important de la care nu mă abat ține de tot ceea ce înseamnă resurse naturale și privatizări! Dacă tot se fac privatizări, mi-aș dori să aibă un acționariat majoritar românesc, al statului român. a subliniat Oana Lovin.

2. -imagine fara descriere- (oana-lovin_16019600.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel