EXCLUSIV  O zodie descoperă adevărul despre partener. I s-au ascuns lucruri și la job

Horoscop
Horoscop

„Zâmbiți, fiți prietenoși, diplomați, drăguți, dar nu credeți tot ce vi se spune săptămâna aceasta”, a spus astrologul Daniela Simulescu cu privire la nativii unei zodii.

„Acum veți vedea investiția făcută în relația cu partenerul, fie că sunteți într-o relație de mult timp sau mai puțin. O să vedeți dacă merită. O să fie puțin trist și dureros. Trecerea Soarelui în Casa 8 vine la pachet cu minusuri pe toate direcțiile. Este și un risc de accidente, aveți grijă cum conduceți zilele acestea, aveți grijă prin casă, dar și la acte.

Așadar, tot ce ține de parteneri și relații vine cu minusuri la pachet. Singuri veți realiza că ați greșit dându-i foarte mult credit persoanei din viața voastră. Stați cu voi în această perioadă și confruntați-vă și cu ei.

Există și o posibilitate să vi se ascundă foarte multe lucruri. Nu vă încredeți foarte ușor, aici nu mă refer doar la partea amoroasă, cât și la partea profesională. Stați de vorbă cu oamenii din jurul vostru, vă rog. Și nu credeți imediat tot ce vi se spune. Fiți cu ochii în patru, fiți un mic detectiv.

Zâmbiți, fiți prietenoși, diplomați, drăguți, dar nu credeți tot ce vi se spune săptămâna aceasta", a spus Daniela Simulescu despre Vărsător și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Marte în Fecioară până în octombrie. Astrolog DCNews: Are și dezavantaje. Atenție pe 15 septembrie! 


HOROSCOP 19-25 august 2019. Daniela Simulescu, previziuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel