EXCLUSIV  Marte în Fecioară până în octombrie. Astrolog DCNews: Are și dezavantaje. Atenție pe 15 septembrie!

Horoscop
Horoscop

Marte a intrat în semnul Fecioarei până pe 4 octombrie 2019. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a explicat ce presupune acest lucru.

„În data de 18 august 2019, Marte a intrat în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 4 octombrie. În astrologie, Marte este reprezentantul lui Ares, zeul războiului, și arată curajul, bravura, puterea fizică, impulsivitatea, competivitatea, sexualitatea, pasiunea, energia, agresivitatea. Pe scurt, Marte este soldatul din fiecare dintre noi. Sau modalitatea cum alegem să acționăm zi de zi. Semnul Fecioarei este cel al muncii, rutinei, curățeniei, matematicii, pragmatismului, criticii, perfecțiunii, detaliilor, regulilor, dar și al altruismului”, a explicat astrologul DCNews.

Marte în semnul Fecioarei: avantaje și dezavantaje

Daniela Simulescu a continuat cu explicațiile: „Atunci când Marte tranzitează semnul Fecioarei, veți vedea că toată lumea o să vrea să facă ordine în viață sau, și mai simplu, în casă. Nici nu contează că încă mai suntem în perioada de vacanță pentru că dorința de distracție apune. Cât a fost Marte în Leu, am vrut doar să ne simțim bine. Acum trecem la curățenie, vrem să facem ceva util, acționăm metodic, folosim logica și respingem tot ce este superficial. Vom fi ca un profesor de matematică și vom căuta ca fiecare rezultat să fie fără virgulă”.

Trecerea lui Marte în Fecioară este foarte bună pentru această perioadă din apropierea toamnei, când avem de cules roadele sau când ne reluăm viața profesională obișuită. Dar are și dezavantaje, a avertizat astrologul. „Critica va fi la tot pasul și nu ne vom abține deloc ca prin acțiunile noastre să îi corectăm pe ceilalți. De asemenea, pragmatismul va fi la cote ridicate, iar ipohondria va fi și mai des prezentă. Dacă sunteți mai leneși sau mai comozi din fire, până pe 04 octombrie aveți timp din plin să vă organizați existența. Iar dacă sunteți prea harnici și vrednici, ați face bine să nu exagerați și să îi scoateți din fire pe ceilalți”, a spus Daniela Simulescu.

Atenție mare la data de 15 septembrie când Marte va face o opoziție cu Neptun din Pești, „aspect care va scoate în calea noastră parteneri sau colaboratori mincinoși”, a avertizat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel