O sticlă cu mesaj, lansată la apă de mama unei victime a atentatului de pe Manchester Arena, a fost găsită în Italia

O sticlă cu mesaj lansată la apă de mama unei victime a atentatului cu bombă din Manchester din 2017 în memoria fiicei sale, decedată la vârsta de 14 ani, a fost găsită pe o plajă din sudul Italiei, relatează sâmbătă cotidianul Corriere della Sera citat de AFP.

La 22 mai 2017, un britanic de origine libiană în vârstă de 22 de ani, Salman Abedi, a detonat un dispozitiv exploziv pe Manchester Arena, în timp ce mii de persoane ieşeau de la un concert al cântăreţei americane Ariana Grande, provocând decesul a 22 de persoane, dintre care şapte copii şi cincisprezece adulţi, şi peste o sută de răniţi.

Sticla aruncată în apă de mama uneia dintre victime, închisă ermetic cu un dop de ceară, conţine un mesaj cu imaginea chipului zâmbitor al unei fete, însoţită de cuvintele: "În memoria lui Sorrell Leczkowski, 5 februarie 2003 - 22 mai 2017".

Sticla a fost recuperată la începutul acestei săptămâni pe o plajă din regiunea Apulia de primarul micii aşezări Morciano di Leuca, care s-a angajat să caute familia fetei şi să o invite în Italia pentru a-i înapoia obiectul găsit.

"Când ai murit, inima mi s-a frânt în două", se arată în textul găsit în sticlă şi semnat "Mama", publicat de Corriere della Sera. "O parte este plină de durere, cealaltă a murit odată cu tine. Mă scol adesea noaptea când lumea doarme şi mă plimb pe străzile amintirilor, cu lacrimi pe obraji. Să-mi aduc aminte de tine este uşor. Fac asta în fiecare zi. Însă absenţa ta este o durere pe care o port în inimă şi care nu mă părăseşte niciodată", se arată în mesaj.

În sticlă a fost găsită şi o brăţară purpurie gravată cu numele adolescentei care a trăit într-o suburbie din Leeds (nordul Angliei).


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27