O româncă de etnie romă, la dineu cu regina Elizabeth a II-a

Ramona-Constantin-Roma-Bi-007
Ramona-Constantin-Roma-Bi-007

Ramona Constantin, o tânără româncă de etnie romă, a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth a II-a, după ce în urmă cu doar şase luni vindea ziare, informează The Guardian.

Tânăra româncă, de origine romă, în vârstă de 27 de ani, s-a numărat printre invitații la un dineu organizat de autoritățile din Manchester la care au participat regina Elizabeth şi prinţul Philip.

Ramona Constantin se ocupa până în urmă cu şase luni de vânzarea revistei The Big Issue în Manchester, iar includerea ei pe lista de invitați a fost o recunoaștere a meritelor sale de la sosirea din orașul ei natal din România, în urmă cu doi ani.

Autoritățile din Manchester au apreciat faptul că Ramona Constantin, care este de etnie romă, deși nu avea studii şi nu ştia limba engleză în momentul în care s-a mutat în Marea Britanie, în cele 18 luni, cât a vândut exemplare ale revistei The Big Issue, a învăţat limba engleză şi a început să se ocupe de un proiect pentru pregătirea tinerilor romi.

Pentru Ramona Constantin, o asemenea onoare a făcut-o să se simtă specială și i-a confirmat faptul că eforturile ei nu au fost în zadar. Potrivit celor declarate de tânără, evenimentul la care a participat o motivează pe mai departe în proiectele destinate tinerilor romi și îi dovedesc că oricine poate realiza ceea ce visează, dacă este hotărât să acționeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel