O pasăre cu aspect exotic s-a dovedit a fi un pescăruş ''vopsit'' cu curry

O pasăre care părea un exemplar dintr-o specie exotică, salvată de pe marginea unei autostrăzi din Marea Britanie, s-a dovedit a fi ''unul dintre cele mai ciudate cazuri'' cu care s-a confruntat echipa de veterinari care a capturat-o, relatează luni CNN.

Iniţial, nu era clar ce problemă avea pasărea, iar salvatorii săi nu au ştiut la ce să se aştepte. Este unul dintre cele mai ciudate cazuri pe care le-am întâlnit în ultima vreme, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de spitalul veterinar Tiggywinkles unde a fost dusă pasărea.

Potrivit clinicii veterinare din comitatul Buckinghamshire, pasărea reuşise să se acopere în întregime cu turmeric sau curry şi din această cauză nu a mai putut zbura.

Pescăruşul botezat Vinny, nume inspirat de un preparat pe bază de curry, Vindaloo, avea un miros înţepător, dar în rest era perfect sănătos, au precizat specialiştii. Nu avea nevoie decât de o baie, ceea ce s-a dovedit o provocare pentru salvatorii săi deoarece pasărea s-a zbătut udându-i şi pe cei din jur. Vinny, care după baie şi-a recăpătat culoarea albă, urmează să fie eliberat înapoi în sălbăticie.

În 2016, un alt pescăruş a căzut într-o cuvă plină cu preparatul indian tikka masala, aminteşte CNN. Pasărea a fost salvată şi dusă la centrul veterinar Vale din Gloucestershire, Marea Britanie, unde a fost curăţată şi de unde a fost apoi eliberată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel