O nouă companie aeriană LOW-COST

O nouă companie low-cost va fi înființată în Europa. Ea va lua naștere ca urmare a asocierii dintre două companii gigant, iar europenii se vor putea bucura de încă o opțiune pentru călătoriile aeriene de pe continent. 

Etihad Airways a ajuns la un acord cu grupul TUI pentru a crea o nouă companie aeriană, care va deveni cea de-a șasea low-cost din Europa. Pentru moment numele firmei este în curs de elaborare, mai multe variante fiind trimise pentru primirea aprobării de la institutele aeriene.

Noua companie va avea în operare 60 de avioane, devenind astfel una dintre cele mai mari companii de buget redus din Europa. Ea va intra în competiție cu companii precum EasyJet, Ryanair, Norwegian, Vueling, și Wizz Air. 

Aproape jumătate dintre aeronave vor fi Boeing 737s, la care se vor adăuga aparate de zbor din flota TUI. De asemenea vor fi folosite aeronave Airbus A320 care aparțin FlyNiki, care este subsidiara Air Berlin. 

Noua linie aeriană va avea sediul la Viena și va începe operațiunile în aprilie 2017. Va servi destinații din Germania, Austria și Elveția.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel