O mireasă a ajuns la spital după primul dans

Foto ilustrativ. Imagine de StockSnap de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de StockSnap de la Pixabay

Primul dans de la nuntă s-a lăsat, pentru o mireasă, cu urlete de durere.

Femeia și-a dislocat genunchiul în timp ce dansa cu proaspătul soț, militar de carieră, pe piesa 'Stay' de la Dave Matthews Band. Bărbatul a luat-o pe sus cu tot cu rochia voluminoasă și a chemat ambulanța, potrivit ABC12

Ea a apucat să-și poarte rochia de mireasă, doar că... mai mult în spital.

Totul s-a întâmplat după ce mirele și mireasa și-au schimbat jurămintele și s-au sărutat. 

'I-am spus lui Paul *Tocmai mi-am dislocat genunchiul. El a spus *Ce? OK, OK, să ne mișcăm. Să ieșim de pe ringul de dans', a povestit mireasa pentru WTXF. 

Femeia a petrecut aproximativ trei ore la spital, iar apoi s-a întors la petrecere 'chiar la timp pentru ultima piesă'. Totuși, ea era pe sedative. 

Mireasa și-a petrecut noaptea nunții în pat cu soțul, în timp ce mama ei, o asistentă ieșită la pensie, a ținut să doarmă și ea în apropiere, dată fiind starea fiicei. 

Alte 'incidente' de la nunți:

O mireasă care a murit la nuntă a fost înlocuită de sora ei, în India. 'Cadavrul era într-o cameră alăturată'

O mireasă a murit la nuntă, după ce a suferit un atac de cord. La fața locului a fost chemat un medic, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea, scrie Daily Mail.

Pentru continuarea evenimentului însă, familiile au găsit o soluție. 

Familiile mirelui și a miresei au fost de acord că evenimentul trebuie să continue prin înlocuirea femeii cu sora ei. Astfel, trupul neînsuflețit al primei mirese a fost dus într-o cameră alăturată pe parcursul festivităților. Ulterior, ea a fost incinerată.

Fratele miresei a  spus că 'este greu de crezut că un cadavru era într-o cameră alăturată, iar o nouă mireasă era pregătită pentru nuntă', adăugând că 'nu știam ce să facem în această situație.'

India: Și-au făcut nunta la altitudine pentru a scăpa de restricții

Conform BBC, doi miri din India au închiriat un avion privat și și-au organizat nunta în nori, cu mai bine de 160 de invitați, pentru a scăpa de restricțiile impuse de guvern.

Imaginile de pe rețelele de socializare arată cum cei doi și invitații lor s-au înghesuit în aeronava închiriată. În statul Tamil Nadu, unde ar fi avut loc isprava, autoritățile nu permiteau decât 50 de invitați la nunți, după ce au fost impuse reguli de restricție mai dure din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus. Autoritatea de zbor din India a lansat o investigație. (IMAGINILE AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel