O minoră s-a gândit să profite după dispariția mamei din Cluj. Informații scandaloase din anchetă

foto stiridecluj.ro
foto stiridecluj.ro

După ce s-a mediatizat dispariția mamei din Cluj, Sanda-Adriana Aranyosi, o persoană s-a gândit să facă bani pe durerea familiei. 

Fiica femeii a fost contactată de către o persoană necunoscută care i-a cerut bani în schimbul informațiilor cu privire la locația în care se afla mama acesteia.

Astfel, o tânără din județul Suceava i-a cerut bani femeii în schimbul datelor cu privire la locația în care s-ar afla mama acesteia ”împotriva voinței sale”, iar parte din suma solicitată a fost achitată de fiică.

”În acest context, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, fiind efectuate activități specifice cu sprijinul UTAI Cluj-Napoca și a Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj”, relatează IPJ Cluj, conform știridecluj.ro

Femeia s-a întors acasă, iar tânăra de 16 ani a fost reținută

În decursul zilei de marți, 30 martie, femeia, în vârstă de 49 de ani, s-a întors acasă nefiind victima unei răpiri, așa cum a susținut tânăra din Suceava. Astfel, polițiștii au deschis un dosar pentru înșelăciune, iar în urma cercetărilor tânăra de 16 ani din Suceava a fost găsită și reținută de polițiști.

”S-a stabilit faptul că în urma luării la cunoștință prin intermediul mass-media și a rețelelor de socializare despre plecarea femei de la domiciliu, a decis să o contacteze pe fiica acesteia cu scopul de a o induce pe aceasta în eroare pentru a obține diferite sume de bani. Prejudiciul a fost parțial recuperat, fiind restituit familiei.  În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a mai transmis IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel