O fetiță s-a spânzurat pentru că tatăl i-a luat telefonul mobil

politia
politia

O fetiță de 15 ani și-a pus capăt zilelor după ce i s-a interzis să mai folosească smartphone-ul.




O minoră în vârstă de 15 ani, din satul Păiseni, judeţul Suceava, și-a luat viața pentru că tatăl ei i-a luat telefonul mobil din cauză că devenise dependentă de el avea un limbaj obscen.

La data de 29 aprilie 2018, pe la ora 14.15, poliţiştii din Mălini, judeţul Suceava, au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că Melisa A., în vârstă de 15 ani, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, a fost găsită spânzurată.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieşit că în cursul zilei de duminică, 29 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, Ioan A. i-a luat telefonul mobil fiicei sale Melisa A., pe motivul că îşi petrece prea mult timp pe telefonul mobil şi că folosea un limbaj obscen.La scurt timp, fata a fost găsită de un vecin în şura gospodăriei, spânzurată, conform Adevărul.

Dosar de "ucidere din culpă"

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical de urgenţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Fălticeni care a constatat decesul adolescentei. În urma cercetărilor făcute la faţa locului, pe cadavru fetei nu au fost găsite urme de violenţă, fiind transportat şi depus la morga Spitalului Fălticeni, unde medicii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava vor efectua necropsia şi vor stabili cauzele exacte ale decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de poliţiştii din Cornu Luncii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel