O elevă de 14 ani s-a sinucis în drum spre școală

O elevă de 14 ani a plecat de acasă, dar în drum spre școală s-a sinucis. Copila a lăsat un bilet de adio în care nu şi-a explicat gestul, dar şi-a scris ultima dorinţă: ca tot satul să vină la înmormântarea ei.

O fată în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VII-a la şcoala din comuna Păuleşti, şi-a pus capăt zilelor, din motive necunoscute. Ea a fost găsită spânzurată de un copac, cu eşarfa pe care o purta la gât. Cel mai probabil, adolescenta şi-a premeditat gestul, asupra ei găsindu-se un bilet de adio destinat familiei.

"Lângă cadavrul care nu prezenta urme de violenţă a fost găsit ghiozdanul cu care fata mergea la Şcoala Gimnazială Păuleşti, unde era elevă în clasa a VII-a. Totodată, lângă corpul acesteia au fost identificate două bilete ce erau destinate părinţilor ei, cerându-le iertare, fără a specifica motivul sinuciderii.

În pieptul tinerei era un bilet pe care erau trecute numerele de telefon ale părinţilor. Din discuţiile purtate cu părinţii fetei a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp nu au existat discuţii contradictorii între aceştia şi nu cunosc motivul pentru care fiica lor a făcut acest gest", a precizat insp. pr. Cătălina Murariu, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

În biletul de adio, fata a mai specificat că vrea ca întregul sat să participe la funerariile ei, informează România TV.

VEZI ȘI: Costel Comana, sinucidere. Primele imagini- FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel