Costel Comana, sinucidere. Primele imagini- FOTO

Miliardarul Costel Comana s-a sinucis,  într-un avion ce se îndrepta spre Costa Rica. El era acuzat de dare de mită, iar partenerul său de afaceri este reținut în același dosar pentru 30 de zile.  

VEZI AICI MAI MULT: Miliardarul Costel Comana s-a sinucis în toaleta unui avion. Era urmărit pentru dare de mită

MAE transmite: "Consulul onorific al României în Republica Costa Rica a informat telefonic Ambasada României la Ciudad de Mexico, în a carei circumscripție se afla și Costa Rica, asupra decesului unui cetățean român. Incidentul a fost semnalat misiunii diplomatice și de către autoritățile locale competente care au confirmat decesul cetățeanului roman. Potrivit primelor informații obtinute, cetățeanul roman s-ar fi sinucis prin strangulare, în grupul sanitar al avionului. Cetățeanul roman se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa între aeroportul Bogota, Columbia, și aeroportul internațional Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era însoțit de o femeie de cetățenie română", potrivit știrileprotv.ro

Iată primele imagini de pe aeroportul din Costa Rica, unde a fost coborât din avion Costel Comana, transmite de sursa citată: 

(w670)(w670)(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel