Miliardarul Costel Comana s-a sinucis în toaleta unui avion. Era urmărit pentru dare de mită

Foto: Facebook Costel Comana
Foto: Facebook Costel Comana

Costel Comana, afacerist român, anchetat pentru fapte de corupție, s-a sinucis în toaleta unui avion cu destinația Costa Rica. Plecase din Brazilia. 

Primele imagini din Costa Rica cu miliardarul care s-a sinucis- FOTO

Site-ul noticiasrcn.com, citat de reporterntv.ro, scrie că românul găsit mort în toaleta unui avion  este Costel Comana, patronul companiei private de transport feroviar Regiotrans. Milionarul Costel Comana s-a spânzurat cu şireturile de la pantofi și ar fi consumat droguri înainte de acest moment. 

Jurnaliștii străini au mai anunțat că, potrivit unei femei care ar fi călătorit cu românul, în vârstă de 35 de ani, Costel Comana părea extrem de nervos și s-ar fi dus de mai multe ori la toaletă, în timpul călătoriei cu avionul. La un moment dat, pentru că nu s-a mai întors, femeia, care ar fi o angajată a omului de afaceri, a alertat personalul de la bordul aeronavei, care a spart ușa toaletei. Asupra femeii s-ar fi găsit suma de 11.000 de euro, potrivit România TV. 

Rareș Bogdan, fotografia care l-a făcut să plângă în culisele emisiunii

Costel Comana, 53 de ani, avea probleme cu justiția. Asociatul său, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile, săptămâna trecută, în dosarul unor subvențiilor acordate ilegal pentru compania Regiotrans. Și Costel Comana era urmărit în acest caz, fiind acuzat de dare de mită în dosarul subvențiilor acordate ilegal către Regiotrans. 

Potrivit revistei Forbes, omul de afaceri român figura în Top 500 miliardari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel