O concurentă nu trece mai departe în Românii au Talent. Bobonete: Suntem foarte dezvoltați în zona de dans

Românii au Talent
Românii au Talent

Szidonia are încredere în sine, iar un simplu refuz nu o va face să înceteze din a lucra la visul său.

Szidonia a avut un număr care nu a fost pe placul juraților „Românii au Talent”, atrăgând patru de „Nu” în urma actului său artistic.

„Sunt Berei Szidonia, am 20 de ani, sunt din Târgu-Mureș și sunt instructor de dans. Cred că toată familia are dansul în sânge, dar nu au reușit să facă mai serios. Aș vrea să ajung la un nivel foarte mare. M-aș vedea în fiecare zi pe scenă, de fapt. Țelul meu este ca foarte mulți oameni din cei care mă văd să aibă poftă de dans, să îi încurajez să danseze.”, a spus concurenta.

„Dansez de 12 ani. În general dansez cu partener. Noi suntem instructori de bachata în Târgu Mureș. Avem în jur de 30-40 de persoane, deși școala nu a mai fost deschisă de ceva timp.”, a mai precizat Szidonia.

Opiniile juraților

„Szidonia să știi că noi aici vedem aici dansuri foarte multe. Suntem foarte dezvoltați în zona de dans. Trebuie să-ți spun că cei care vin aici să dansează ne lasă cu gura căscată, cu un număr care ne rupe. Eu îmi cer scuze, dar m-a bufnit râsul la un moment dat. Acei pantofi de dans nu cred că sunt ai tăi sau i-ai luat de curând.”, a completat Mihai Bobonete.

„Îmi pare rău, am crezut că va fi un moment aparte. Am auzit de Bachata Lady Styling, dar ție nu ți-a ieșit. Iubita mea, noi aici așteptăm ca momentele să fie spectaculoase, noi vrem să spunem „Da”. Aș fi vrut și ție să-ți iasă. Îmi pare rău, sincer.”, a spus Andra.

„Eu nu înțeleg de ce ai purtat o rochie atât de strâmtă, dacă ai avut un asemenea număr.”, a spus Andi Moisescu, la care tânăra a răspuns: „Pentru că inițial nu a fost rochia aceasta, însă în cealaltă nu puteam dansa că mi se tot agăța de tocuri.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel