Numerologia, obiect de studiu pentru profesorii din Galaţi

Profesorii din Galaţi au primit de la Inspectoratul Şcolar Judeţean o adresă oficială prin care li se cere să ia parte la proiectul online "Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev". 

Noul inspector şcolar general din judeţul Galaţi, Selena Costea, promovează numerologia printre profesori. Proiectul, adresat cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, este iniţiat de Asociaţia Numerolorgilor din România şi se va desfăşura online, pe platforma zoom, în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00.

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut, cu susţinerea Partidul Național Liberal. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020, după ce Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, a fost nevoit să renunţe la funcţie, deoarece a fost ales deputat, scrie Viaţa Liberă

Inspectorul General Selena Costea a oferit răspunsuri evazive jurnaliştilor pe această temă. Întrebată dacă vede vreo legătură între numerologie şi şcoală, aceasta a răspuns, pentru G4Media, sec "Am semnat o adresă de informare". Ulterior, când a fost întrebată dacă va semna şi o adresă trimisă de Asociaţia Clarvăzătorilor, Selena Costea nu a mai răspuns nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel