EXCLUSIV  Noua lege SRI. Chirieac: Dacă mai face vreo nefăcută Grindeanu, când dăm articolul, poate să vină de la SRI să-mi ceară ajutorul? video

Inquam Photos / Bogdan Danescu / Sorin Grindeanu
Inquam Photos / Bogdan Danescu / Sorin Grindeanu

Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au comentat subiectele zilei, miercuri, în platoul DCNews.

Persoanele fizice și juridice, precum și autoritățile și instituțiile publice ar urma să fie obligate să acorde sprijin SRI la cerere pentru derularea operațiunilor sale, arată un proiect de lege, aflat în dezbaterea coaliției de guvernare, potrivit Antena 3. Subiectul a fost comentat, miercuri după-amiază, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV.

„A apărut, marți după-amiază, din nimic așa. Cică e un proiect de lege, nimeni nu știe cine l-a făcut, dar e în discuție în coaliție, să fie dezbătut. Așa ceva nu există!”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Civilii și firmele vor fi obligați să acorde sprijin la cerere? Aici este o chestiune, am văzut că legea nu prevede și sancțiuni pentru cei care refuză. N-am înțeles ce a vrut să spună poetul, totuși. Prin urmare, mă gândesc că pasul următor ar putea să fie cu obligații civice. Suntem obligați, miercurea, la „Miercurea Neagră” să venim în uniformă, o să vedeți”, a spus Diana Tache pe un ton ironic.

„Cred că începe bătaia mare pe interior, pe supremație, cine își face cărțile pentru viitor, cine se pregătește să strângă bagajele. O să vedem ca niște telespectatori onești ce suntem și de fiecare dată în priză cam cum se va termina propunerea acestei legi uluitoare”, a mai zis Diana Tache.

Ulterior, a urmat un dialog spumos, în stilul caracteristic al emisiunii:

„În baza noii legi, pe care o aștept cu sufletul plin, vreau să vă întreb, dacă mai face vreo nefăcută - să luăm la întâmplare - Sorin Grindeanu, mai falimentează o firmă românească, când dăm articolul, poate să vină de la SRI să-mi ceară ajutorul și să spună nu dați?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Vine sigur!”, a zis Mugur Ciuvică.

„E obligativitate, domnule Chirieac”, a spus și Diana Tache.

„Votez cu două mâini! Deci, când spune domnul Ciuvică în emisiune nasoale despre unul și despre altul, putem ruga SRI să-i interzică să mai spună?”, a zis Bogdan Chirieac.

„Pe mine mă pot sancționa înainte de a spune ceva, precizând că știu ce am de gând să spun. Aici este frumusețea situației”, a zis Diana Tache.

„Rezolvă ei și cu sancțiunile”, a intervenit, ulterior, Mugur Ciuvică.

„O sancțiune ar fi să-i dăm un scaun mai mic domnului Ciuvică”, a spus Bogdan Chirieac.

„Vor pune sancțiunile la anexe”, a replicat Mugur Ciuvică, urmând hohote de râs.

Miercurea Neagră, analiza politică a săptămânii. Sezonul 2, episodul 31

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel