Nou secretar de stat la Ministerul TIneretului și Sportului

Carmen Tocală, secretar de stat în cadrul MTS, a fost înlocuită din funcție cu Narcisa Lecușanu, care ocupă în prezent postul de vicepreședinte al Federației Române de Handbal, schimbarea urmând să devină oficială după apariția în Monitorul Oficial, a declarat, marți, pentru Agerpres, ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă.

"Înlocuirea secretarului de stat este ceva normal, oricum, doamna Tocală și-a exprimat dorința de a renunța în mai multe rânduri. Nu am ce să îi reproșez, doar că eu consider că Narcisa Lecușanu este o soluție mai bună pentru acest post în acest moment. Și premierul este de acord cu acest lucru, acum rămâne ca eliberarea din funcție să fie publicată în Monitorul Oficial. Încă nu știu dacă a apărut, dar schimbarea va avea loc oficial din momentul publicării", a declarat Elisabeta Lipă.

Ministrul a explicat că nu a avut nicio dispută cu secretarul de stat Carmen Tocală. 'Știu că toată lumea acum o să se gândească la faptul că noi nu ne-am înțeles, dar nu este adevărat. Nu ne-am certat, nu am avut nicio dispută cu doamna Tocală. Am vorbit chiar și acum o oră când am plecat de la MTS. Trebuie să se înțeleagă faptul că o schimbare este ceva normal. Și eu când o să plec, o să plec. Aceste funcții nu sunt definitive, nu poți să ieși la pensie. În plus, mai vine un moment când vrei să faci și altceva', a precizat Elisabeta Lipă.

Carmen Tocală, președintă a Federației Române de Baschet în perioada 2005-2012, a ocupat din 2012 funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Tineret și Sport, pentru ca un an mai târziu să fie numită în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

În vârstă de 39 de ani, fosta handbalistă Narcisa Lecușanu a fost vicecampioană mondială cu echipa națională a României în 2005 și câștigătoare a Cupei Cupelor EHF cu formația Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2007. Ea ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel