NOU mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu. De cine e asumat: ”Eu am sunat la 112”

Un mesaj a fost publicat, luni dimineață, pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu.

Un mesaj a fost publicat, luni, pe pagina oficială a Cristinei Țopescu, de o persoană care susține că este prietena ei și administratorul contului de Facebook, susținând că jurnalista avea „obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune".

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani. Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112. (...) În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

(...) Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

(w670)

Fiți DECENȚI!

Nu ați cunoscut-o!

Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!

Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT. Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.

A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, este mesajul publicat, luni, pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști. Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel