Noii miniştri, acceptaţi de Iohannis. Ce spune Bogdan Chirieac

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, în direct la Antena 3, decizia preşedintelui de a semna decretele de numire a noilor miniştri cu întârziere. Chirieac a pus totul pe seama tacticilor folosite de Iohannis în războiul contra PSD şi a explicat că astfel președintele şi-a arătat încă o dată puterea. 

"Domnul preşedinte înţelege în acest mod să îşi manifeste puterea. Ce parlament, ce guvern, totul ţine de pixul domniei sale. Şi poporul muncitor a fost de acord cu politica aceasta. Am văzut acest lucru pe 26 mai. Greva prezidenţială a domnului Iohannis a dat rezultate. Că a mai crescut şi un alt partid în afară de PNL, e adevărat, la fel cum e adevărat că acest lucru ar putea să fie un dezavantaj pentru domnul preşedinte la alegerile prezidenţiale. Esenţial este că nimic nu se poate întâmpla fără voinţa domnului preşedinte", a declarat Bogdan Chirieac. 

Dacă preşedintele nu ar fi semnat decretele de investire a miniştrilor, activitatea Guvernului ar fi putut fi blocată. Unul dintre scaunele vacante era chiar la ministerul Justiţiei, cel care avizează toate actele normative ale executivului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel