EXCLUSIV  Noi previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Pești. Vești bune pentru Scorpion

Foto Pexels
Foto Pexels

Soarele se pregătește să iasă din Taur și să intre în semnul Gemenilor. Daniela Simulescu are noi previziuni pentru toate zodiile.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Curiozitatea poate fi de mare ajutor. Nu trebuie să renunți dacă nu afli repede ceva, ci trebuie să ai răbdare și să pui întrebări. 

Taur

Unele socoteli nu îți ies așa cum ți-ai fi dorit, dar este cazul să insiști. Îți vei da seama ce e de făcut și ce cheltuieli să eviți de acum încolo. 

Gemeni

Apropiații vin în sprijinul tău sau te complimentează pentru reușite. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu oboseala. 

Rac

Ideile noi nu vor avea același succes la locul de muncă precum unele mai vechi, uitate undeva într-un sertar al minții tale. 

Leu

Nu te baza pe opiniile ale altor persoane. Și bine ar fi nici să nu le asculți sfaturile. Cel puțin astăzi. Bazează-te mai mult pe tine!

Fecioară

Va trebui să spui de mai multe ori ceva pentru ca oamenii din jur să înțeleagă. Și se va repeta acest scenariu și acasă și la serviciu. 

Balanță

Dacă totul merge bine între tine și partener, atunci și ziua va fi pe placul tău. Dacă nu, vei fi destul de irascibil. 

Scorpion

Te poate ajuta un coleg sau tu vei fi cel care va sprijini o persoană care are probleme. Cert este că vei avea un program încărcat. 

Săgetător

Veselia îți va fi răsplătită. Cei dragi apreciază enorm energia, vitalitatea de care dai dovadă. Astrele îți recomandă să profiți din plin. 

Capricorn

Chestiunile pentru casă devin prioritare. Vei avea destule proiecte și la serviciu, dar de data aceasta îți muți atenția către gospodărie. 

Vărsător

Tot ce e mult strică. Iar tu îți vei da seama din plin de aceste vorbe. Cumpătarea este cea mai bună. Chiar și în discuțiile cu apropiații. 

Pești

Te vei agita mai mult decât este cazul. De cele mai multe ori pentru nimicuri. Iar familia nu face decât să pună gaz pe foc. 

 

Proiectele vechi revin în viața noastră și nu degeaba. Astrele chiar ne oferă oportunitatea de a ieși în față și de a învinge temerile. Până la urmă, nu ai de unde să știi dacă e bine sau nu ce gândești până nu comunici, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel