Ninge! Drumarii acţionează cu antiderapant

"Atenție, șoferi! La acest moment, ninge pe DN 15B, în zona extravilan Petru Vodă, județul Neamț", transmite Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Update: Lapoviță și ninsoare în Pasul Tihuța, pe DN 17, la limita județelor Suceava și Bistrița-Năsăud. Carosabilului este umed, temperatura aerului de 1 grad, iar DRDP Iaşi intervine la acest moment cu două autobasculante echipate cu lamă și răspânditor de material antiderapant, transmite DRDP Iaşi.

Carosabilul este umed, tratat cu antiderapant de către echipajul DRDP Iași, care acționează preventiv în zonă, cu o autobasculantă dotată cu lamă și răspânditor. Temperatura aerului este de 1 grad, iar la nivel de județ se înregistrează ploi și temperaturi pozitive, cuprinse între 1 și 6 grade.

"Recomandarea noastră pentru conducătorii auto este de a circula cu atenție și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor. Totodată, reamintim că fenomene similare se vor întâlni în zonele de munte din toată țara, unde meteorologii anunță răcirea accentuată a vremii și precipitații mixte", transmite DRDP Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel