Nicușor Dan, lovitură pentru Pippidi. Hoandră, reacție CRUNTĂ

Octavian Hoandră a vorbit despre faptul că Nicuşor Dan ameninţă că o va da în judecată pe Alina Mingiu-Pippidi, după ce aceasta a susţinut că USR este în relaţie cu SRI.

Octavian Hoandră îi reproșează lui Nicușor Dan atitudinea lipsită de eleganță în fața celei care a fost mentorul grupului de tineri din societatea civilă care au format USR.

"Dacă am ajuns ca un intelectual, cum este doamna Pippidi, să fie ameninţată înseamnă că am ajuns foarte jos. Pippidi are dreptate prin ceea ce spune, o susţin, este o minte clară. Mereu a atras atenţia asupra pericolelor societăţii româneşti", a declarat Hoandră într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

Realizatorul TV critică "obrăznicia" lui Nicușor Dan, care întrece orice așteptare: "Ce partid este acesta? Nişte băieţi deştepti care şi-au luat maşini şi secretare".

[citeste si]

Totodată, Hoandră se alătură Alinei Mungiu, care susţine el, "a dorit ca şi noi presa, schimbarea imaginii societății civile". "Pentru că le spune adevărul, o dau în judecată? Nu văd mai multă nemernicie. Nişte oameni care au niște diplome și atât vin să dea lecţii despre democraţie. Este ruşinos!"

Potrivit realizatorului Realitatea TV, societatea civilă a fost cvasi-inexistentă, s-a construit una falsă, întruchipată de USR, iar Alina Mungiu Pippidi este omul care "și-a dat seama rapid de acest joc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel