Nicolae Dică, confirmat în funcție pentru trei sezoane

Nicolae Dică și-a găsit echipă și a fost numit în postul de manager general.

Nicolae Dică, care a antrenat ultima dată echipa lui Gigi Becali, FCSB, a fost numit în postul de manager general al echipei de fotbal FC Argeş, cu care a semnat un contract pe trei sezoane, a anunţat, luni, clubul piteştean pe pagina sa de Facebook. Obiectivul echipei din Trivale este promovarea în Liga I.

Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă. Dică va fi prezentat oficial în următoarele zile în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci, tehnicianul va prezenta staff-ul tehnic cu care va colabora, programul de pregătire al echipei şi campania de achiziţii.

Obiectiv: Liga I



"Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe trei sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager. Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I" a declarat Nicolae Dică.

Dică a antrenat-o pe FCSB până în decembrie anul trecut, când şi-a reziliat contractul, fiind înlocuit cu Mihai Teja. FC Argeş s-a clasat pe locul 6 în Liga a II-a în sezonul recent încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel