Hagi: Am primit o ofertă fantastică din partea lui Gigi Becali

Gheorghe Hagi a recunoscut că a discutat cu Gigi Becali despre transferul lui Ianis Hagi la FCSB.

"Regele" a dezvăluit că vicecampioana României a făcut o ofertă foarte mare pentru transferul fiului său, dar Hagi junior va face, cel mai probabil, pasul spre un club din străinătate. Antrenorul-patron de la Viitorul e convins că Ianis poate face faţă în străinătate.

Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis la conferinţa de presă de prezentare a lui Gică Popescu (51 de ani) ca preşedinte la Viitorul. "Maradona din Carpaţi" a dezvăluit că oferta făcută de Gigi Becali pentru Ianis Hagi este una foarte mare pentru România. Totuşi, "Regele" a menţionat faptul că prioritar pentru Ianis este să facă pasul spre un club din străinătate.

"Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis şi mie, deci la el e intenţia lui, oferta e foarte mare pentru România, e fantastică, părerea mea. Eu zic că Ianis în România a arătat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeană. În momentul de faţă eu ca manager, văzându-l şi lucrând cu el, cred că e momentul ideal pentru el să facă urmptorul pas, european", a spus Gică Hagi.

Standard Liege, Ajax, Anderlecht, Galatasaray, dar şi alte echipe s-au interesat de transferul lui Ianis Hagi, dar momentan niciuna nu a obţinut semnătura fiului "Regelui". Gigi Becali a oferit 3 milioane de euro, 20 la sută dintr-un viitor transfer, banderola de căpitan şi clauză specială de titular în contract pentru aducerea lui Ianis de la Viitorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel