Urmărește emisiunea live


Şumudică la FCSB? Teja, precizare despre discuţiile cu Becali

Mihai Teja (FC Botoşani), față în față cu FCSB, echipa pe care a antrenat-o în trecut: Intrăm pe teren pentru a câștiga
Mihai Teja (FC Botoşani), față în față cu FCSB, echipa pe care a antrenat-o în trecut: Intrăm pe teren pentru a câștiga

Antrenorul Mihai Teja a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că doreşte să continue la conducerea tehnică a formaţiei FCSB, dar a precizat că finanţatorul Gigi Becali va analiza şi va hotărî acest lucru după ultimele două partide rămase de disputat în play-off-ul Ligii I. 

"Sunt multe lucruri pe care mi le reproşez... sunt lucruri tehnico-tactice pe care le-am greşit şi eu cu siguranţă. Orice om greşeşte în viaţă. Când nu îţi îndeplineşti un obiectiv sunt destule lucruri de reproşat, normal. Toată lumea e de vină când nu se îndeplineşte un obiectiv. Şi eu, şi băieţii, şi staff-ul administrativ, toată lumea. Trebuie să ne asumăm. Când câştigăm un titlu este meritul tuturor, când pierdem un titlu este vina tuturor. Dacă ar fi să schimb ceva ar fi rezultatele, să câştigăm meciurile pe care nu le-am câştigat. Cu siguranţă după aceste două meciuri voi discuta cu patronul. Nu mă gândesc să ne despărţim... mă gândesc la viitorul nostru, la viitorul clubului, nu neapărat să mă despart de FCSB", a spus Teja. 

Întrebaţi-l pe domnul Becali



Întrebat dacă postul său este condiţionat de câştigarea titlului în acest sezon, antrenorul a răspuns: "Nu ştiu, nu mă întrebaţi pe mine. Eu nu am o clauză în contract, nu am nimic. Deci nu mă întrebaţi pe mine. Eu îmi fac treaba atât cât pot. Am venit, mi-am făcut datoria şi mi-o fac atât cât pot şi la antrenamente. În rest, tot ce se vorbeşte despre demisii, dacă mai continuăm sau nu... nu mă întrebaţi pe mine. Întrebaţi-l pe domnul Becali. Eu am un contract şi după ce se termină aceste două meciuri, vom analiza. Eu vorbesc la 2-3 zile cu domnul Becali, avem o relaţie foarte bună şi aşa va fi şi în continuare indiferent ce se va întâmpla. Eu îmi doresc să continui la FCSB, să îmi duc munca mai departe, pentru că nu poţi să îţi dai seama după 4 luni şi jumătate de munca unui antrenor. Asta din punctul meu de vedere". 

"Finanţatorul Gigi Becali şi-a respectat promisiunea"



Mihai Teja susţine că "în mare" finanţatorul Gigi Becali şi-a respectat promisiunea de a nu se implica în deciziile tehnice ale echipei. "Da, în mare da, şi-a respectat, pentru că discuţii sunt şi vor fi. În toată lumea există. E normal să vorbeşti cu patronul înainte şi după meciuri. E normal să fie mulţumit de ceva, să fie nemulţumit. E echipa dânsului şi e normal să vorbim despre orice. Tot ce a fost între mine şi domnul Becali a fost numai dialog, atât. Dacă nu are încredere în mine vom vedea la sfârşit. Dacă e aşa, mă va chema şi îmi va spune lucrurile în faţă. Credeţi că domnul Becali mă ţine aici doar de dragul de a mă ţine? Cu siguranţă când va dori să aducă alt antrenor îmi va spune în faţă. Nu îi e teamă de acest lucru", a precizat tehnicianul. 

Comentariu despre zvonurile privind venirea lui Şumudică la FCSB



Referitor la faptul că predecesorul său Nicolae Dică a anunţat că Marius Şumudică va prelua conducerea FCSB din vară, Mihai Teja a afirmat: "Nu mă deranjează. Eu am venit la această echipă să îmi fac datoria cât pot. După care domnul Becali va fi cel care va analiza şi va trage anumite concluzii. Dânsul va hotărî ce va fi mai departe. Ce să spun eu din afară despre domnul Şumudică şi domnul Becali? Nu cred că se poate întâmpla să discute şi să mi se impună mie anumite lucruri... Pentru că eu antrenez echipa şi fiecare jucător care intră pe teren ştie ce are de făcut. Şi nu poate influenţa nimeni nimic. Nu poate să vină domnul Şumudică sau altcineva să antreneze, deocamdată. Pe viitor fiecare antrenor sau preşedinte ia o decizie şi răspunde pentru ea. Iar jucătorii trebuie să îşi facă treaba cu orice antrenor, cu Mourinho, cu Teja sau cu Şumudică. Jucătorul joacă numai pentru el, nu joacă pentru antrenor. Linişte este la echipă, salariile sunt plătite, sunt toate condiţiile. Liniştea e deranjată din exterior". 

Mihai Teja (40 de ani) a fost numit la 27 decembrie în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCSB, în locul lui Nicolae Dică. El a semnat la acel moment un contract valabil 1 an şi jumătate. În cariera sa de până acum, Mihai Teja a mai condus formaţiile Universitatea Cluj, selecţionata Under 21 a României, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu şi Gaz Metan Mediaş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel