Nick şi Lindsay Williams, artiști din SUA, moment plin de umor la Românii au Talent. Bobonete: Bine că s-a oprit melodia că nu știu ce se întâmpla

Nick şi Lindsay Williams, artiști din SUA, au stârnit hazul şi buna dispoziţie tuturor celor prezenţi la Românii au Talent. 

Nick şi Lindsay Williams, 43 și 37 de ani, sunt căsătoriți de 10 ani și vin din Statele Unite ale Americii. Nick joacă pe scena de teatru și în filme, iar Lindsay este artist vizual. Ea vinde picturi originale, tricouri și cărți de tarot. Pe scena de la Românii au Talent cei doi au spus că le place mâncarea românească. 

„Suntem amândoi artiști. Suntem newyorkezi, dar acum locuim în New Mexico. Ne bucurăm că suntem aici. Ne place mâncarea. Am mâncat niște carne de porc. Fantastică!”, a spus Nick. 

 

Reacția juriului 

Momentul celor doi a stârnit hazul tuturor celor prezenți și a fost foarte apreciat de jurați. Cuplul va merge în etapa următoare după ce au primit patru de „Da". 

„Nu că e periculos ce face ea cu tine, tu cânți „O sole mio” și ea aruncă cuțitele alea. Faptul că nu le-a înfipt mi s-a părut că e mai periculos că părea că nu știe ce face. Mie mi-a plăcut foarte mult numărul, așa cum a fost. (...) Bine că s-a oprit melodia că nu știu ce se întâmpla.”, a spus Mihai Bobonete.

„Totul a fost perfect. Cuțitele nu se înfigeau, ăla nu a mai luat foc la sfârșit. O și vedeam, zic: „Acum îl face contratenor.”, a spus Andi Moisescu.

„Ce familie adorabilă sunteți! Ador oamenii plini de viață, oamenii care știu să se bucure de fiecare moment. E minunat ce ne-ați oferit de la început până la final. O bucurie!”, a spus Andra.

„Eu sunt de profesie actor. Se zice că e mișto când faci un produs, orice ar fi el, film, piesă de teatru, și împarți publicul în două. Unii zic ceva, alții zic altceva. Eu sunt convins că, astăzi, jumătate din cei care se uită la televizor vor spune: „Așa au vrut să facă” și cealaltă jumătate: „Nu au vrut să facă așa, au greșit”. Nu trebuie să le explicăm nimic. A fost bine, am râs, ne-am simțit bine, așa că fiecare să creadă ce vrea!”, a spus Dragoș Bucur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel