Urmărește emisiunea live


Naţionala României a învins-o pe FCC Baschet Arad, într-un meci de pregătire

Naţionala feminină de baschet a României a învins formaţia FCC Baschet Arad cu scorul de 70-34, marţi seara, într-un meci de pregătire, disputat la Timişoara, potrivit site-ului clubului de pe Mureş.

Partida a prilejuit debutul antrenorului spaniol Manuel Angel Rodriguez Escudero pe banca echipei arădene. Rodriguez (39 de ani) revine în România după ce în urmă cu două sezoane a pregătit-o pe CSU Alba Iulia, cu care a atins o semifinala în Liga Europei Centrale. El mai are în palmares o finală de cupă şi o semifinală de campionat în Islanda, cu UMF Skallagrimur Borganes. În 2009 a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei Perfumerias Salamanca, care a disputat finala Euroligii feminine din acel an.

Meciul de la Timişoara a fost o ultimă repetiţie pentru tricolore înaintea startului campaniei de calificare la Eurobasket 2021. Joi, de la ora 18:00, România va înfrunta Danemarca, în Sala Constantin Jude din Timişoara.

În meciul cu formaţia arădeană, naţionala României a condus cu 8-0, iar la jumătatea meciului diferenţa pe tabelă era de 17 puncte, 37-20, acvilele câştigând cu 70-34.

Pentru echipa României au marcat Ashley Walker 20 de puncte, Elisabeth Pavel 9, Godri-Părău 7, Irimia 7, Orban 7, Stoiedin 6, Kilin 6, Mărginean 6 şi Popescu 2 puncte.

Pentru arădence au înscris Jefimija Karakasevic 15 puncte, Fodor 10, Webb 5 şi Ciotir 4 puncte.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel