CSM Volei Alba Blaj, în grupă cu Conegliano şi Nantes VB, în Liga Campionilor

CSM Volei Alba Blaj va evolua în Grupa D a Ligii Campionilor la volei feminin, alături de formaţia italiană Imoco Volley Conegliano şi echipa franceză Nantes HB, în urma tragerii la sorţi efectuate vineri la Sofia, potrivit paginii de Facebook a clubului ardelean.

Alături de campioana Italiei şi vicecampioana Europei, Imoco Volley Conegliano, şi de vicecampioana Franţei, Nantes VB, campioana României va avea ca adversară în Grupa D şi o echipă venită din calificări, campioana Ungariei, Vasas Budapesta, sau campioana Albaniei, Partizani Tirana. Vasas s-a impus cu 3-0 în prima manşă, jucată pe teren propriu.

Volei Alba Blaj va debuta în noul sezon de Liga Campionilor în Franţa, la Nantes, pe 19-21 noiembrie, după care va întâlni, la Târgu Mureş, echipa italiană Imoco Volley Conegliano (26-28 noiembrie). Până la finalul anului, campioana României va mai juca în deplasare, la Budapesta sau la Tirana (17-19 decemnbrie), iar primul meci din 2020 se va disputa în Italia, pe terenul vicecampioanei Europei (21-23 ianuarie). Ultimele două partide sunt programate la Sibiu, unde Volei Alba Blaj va primi vizitele vicecampioanei Franţei (4-6 februarie) şi a echipei venite din calificări (18 februarie).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel