Urmărește emisiunea live


România a ieșit din Campionatul feminin european de volei învinsă de Ucraina

Pixabay
Pixabay

Echipa României de volei feminin a fost eliminată de Ucraina din Campionatul European de volei. 

Naţionala României a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 3-0 (25-15, 25-17, 25-11), miercuri, în ultimul meci din Grupa D a Campionatului European de volei feminin, găzduită de BT Arena din Cluj-Napoca, scrie Agerpres. Tricolorele au cedat după doar 66 de minute, suferind a cincea înfrângere în tot atâtea partide.

Alexia Căruţaşu, cu 15 puncte, a fost cea mai bună jucătoare a echipei României. De la învingătoare s-au remarcat Olesia Rihliuk (17 puncte) şi Nadia Kodola (11). Meciul a fost arbitrat de germanca Sabine Witte şi de bulgarul Aleksandar Vinaliev.

România, fără niciun punct în grupa D

România nu a obţinut niciun punct în Grupa D, câştigând doar trei seturi, cu vicecampioana europeană Turcia, cu Olanda şi cu Finlanda. În celălalt meci de miercuri de la Cluj-Napoca, Olanda a dispus de Suedia cu 3-0 (25-21, 25-20, 25-13).

Clasament final: 1. Turcia (5 victorii - 15 puncte), 2. Olanda (4 v - 12 p), 3. Ucraina (3 v - 9 p), 4. Suedia (2 v - 5 p), 5. Finlanda (1 v - 4 p), 6. România (0 p).

Primul criteriu de departajare este numărul de victorii, iar apoi numărul de puncte. Primele patru clasate din fiecare grupă se califică în optimile de finală.

O voleibalistă sârbă, suspendată pentru gesturi rasiste

Conform BBC, jucătoarea sârbă de volei Sanja Djurdjevic a fost suspendată pentru două partide după ce a făcut un gest rasist în timpul unui meci împotriva Thailandei, săptămâna trecută. Sportiva a fost surprinsă cum și-a micșorat ochii cu degetele pentru a-și jigni adversarele, revoltându-i astfel pe fanii din mediul online.

Jucătoarea, care va pierde meciurile echipei sale naționale cu Belgia și Canada, și-a cerut scuze pentru gest, alături de Federația Sârbă de Volei, numind incidentul drept „o simplă neînțelegere”. 20.000 de franci elvețieni este amenda pe care federația va trebui să o plătească pentru ceea ce s-a întâmplat în partida cu Thailanda.

Vezi mai multe aici: O voleibalistă sârbă, amendată pentru un gest rasist la adresa adversarelor thailandeze
                           

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel