MS Margareta, 30 de ani de la venirea în țară. Cine îi este alături

Familia Regală a României a făcut publică lista participanților la sărbătoarea celor 30 de ani de la venirea MS Margareta în România.

"Printre participanții la sărbătoarea celor 30 de ani de la venirea Majestății Sale Margareta în țară se vor număra și o parte dintre cei care, încă din primele zile ale anului 1990 au fost alături de Coroană, dând dovadă de curaj și de iubire pentru România", se arată într-o postare a Familiei Regale a României pe pagina de Instagram.

Iată lista participanților

"Simina Mezincescu, alături de avocatul Eleodor Focșeneanu, de Sandra Maniu și de Ion Ghica au însoțit primii pași ai Majestății Sale Custodele Coroanei și ai Principesei Sofia în țară. Danielle Maillefer, Roberto Pirzio Biroli și Sandra Pralong au fost, din prima clipă, suporteri al fundației și al Casei Majestății Sale. Printre românii "primei ore" s-au numărat Mircea Ciobanu, Alexandru Paleologu și Dinu Patriciu (plecați dintre noi), maestrul Dan Grigore, academicianul Sorin Dumitrescu, părintele Iustin Marchiș, Ion Caramitru, Emil Hurezeanu, Christian Mititelu, Ruxandra Obreja, Vartan Arachelian și Stelian Tănase.

Marie-Louise Stoicescu, Ion Tucă, Elisabeta Dragomirescu (plecată dintre noi), Despina Ciolca și Dan Lazăr au fost nucleul de la București al Fundației Regale Margareta a României.

Dincolo de granițele României, oameni precum Corina Roberts, Danielle Nobs, Diana Smith, Jean Milligan, Patricia Klecanda, Dominique Chaillou, Pierre Favrod-Coune, Mathieu de la Guillonniere și David Cregeen au ajutat fundația sau Casa Majestății Sale", se arată în postare.

Cine a sprijinit puternic cei 30 de ani

"Un puternic sprijin al celor 30 de ani a venit de la George Antoniade (plecat dintre noi), de la Constantin Brâncoveanu, Georges Berthoin, Jonathan Eyal și Andrew Kelly (plecat prematur dintre noi), de la Michel Amiguet, Lucy și Andrei Vandoros, Mihai Ricci, Dan Bădic, Michael Flaks și Alain Morvan. Jurnaliștii francezi Frederic Mitterrand și Stephane Bern au fost alături de Familia Regală din prima zi, ca și Marchizul Olivier de Trazegnies (din Belgia)", au mai anunțat ei. 

MS Margareta și Principesa Sofia, împreună încă de la început

"Un cuvânt despre Familia Regală. Majestatea Sa Margareta a avut alături atunci, în primii ani, pe sora sa, Principesa Sofia. Ele au construit de la zero, la Villa Serena din Versoix, secretariatul regal și au continuat, ani de zile, să lucreze în secretariat pentru Regele Mihai, cot la cot cu colaboratorii din acea vreme (foarte puțini la număr)", mai scrie în postarea de pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Printre participanții la sărbătoarea celor 30 de ani de la venirea Majestății Sale Margareta în țară se vor număra și o parte dintre cei care, încă din primele zile ale anului 1990 au fost alături de Coroană, dând dovadă de curaj și de iubire pentru România. Simina Mezincescu, alături de avocatul Eleodor Focșeneanu, de Sandra Maniu și de Ion Ghica au însoțit primii pași ai Majestății Sale Custodele Coroanei și ai Principesei Sofia în țară. Danielle Maillefer, Roberto Pirzio Biroli și Sandra Pralong au fost, din prima clipă, suporteri al fundației și al Casei Majestății Sale. Printre românii «primei ore» s-au numărat Mircea Ciobanu, Alexandru Paleologu și Dinu Patriciu (plecați dintre noi), maestrul Dan Grigore, academicianul Sorin Dumitrescu, părintele Iustin Marchiș, Ion Caramitru, Emil Hurezeanu, Christian Mititelu, Ruxandra Obreja, Vartan Arachelian și Stelian Tănase. Marie-Louise Stoicescu, Ion Tucă, Elisabeta Dragomirescu (plecată dintre noi), Despina Ciolca și Dan Lazăr au fost nucleul de la București al Fundației Regale Margareta a României. Dincolo de granițele României, oameni precum Corina Roberts, Danielle Nobs, Diana Smith, Jean Milligan, Patricia Klecanda, Dominique Chaillou, Pierre Favrod-Coune, Mathieu de la Guillonniere și David Cregeen au ajutat fundația sau Casa Majestății Sale. Un puternic sprijin al celor 30 de ani a venit de la George Antoniade (plecat dintre noi), de la Constantin Brâncoveanu, Georges Berthoin, Jonathan Eyal și Andrew Kelly (plecat prematur dintre noi), de la Michel Amiguet, Lucy și Andrei Vandoros, Mihai Ricci, Dan Bădic, Michael Flaks și Alain Morvan. Jurnaliștii francezi Frederic Mitterrand și Stephane Bern au fost alături de Familia Regală din prima zi, ca și Marchizul Olivier de Trazegnies (din Belgia). Un cuvânt despre Familia Regală. Majestatea Sa Margareta a avut alături atunci, în primii ani, pe sora sa, Principesa Sofia. Ele au construit de la zero, la Villa Serena din Versoix, secretariatul regal și au continuat, ani de zile, să lucreze în secretariat pentru Regele Mihai, cot la cot cu colaboratorii din acea vreme (foarte puțini la număr).

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 16, 2020 at 11:05am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel