MRU, trădat în 2012 de patru PDL-iști. "Mă tentați să risc o afirmație"

Mihai Răzvan Ungureanu a dezvăluit, la DC NEWS LIVE, despre cine l-a trădat din PDL, precizând că au fost identificați cei patru trădători. 

"Vorbim de pierderile politice. Ați fost îndepărtat la acel moment chiar de unii din PDL. Putem să ne gândim ce zonă a PDL-ului influența ANRP și să o considerăm o răzbunare? V-au retras sprijinul politic din acest motiv?", a fost întrebat Mihai Răzvan Ungureanu, la DC NEWS LIVE. 

Vezi AICI interviul integral

MRU a răspuns: "E mult de spus aici și n-aș intra într-o speculație. Ceea ce a făcut ca guvernul să cadă a fost traseismul unora din membrii partidelor aflate atunci în coaliția de la putere și a fost suficient patru voturi ca guvernul să cadă". 

Întrebat fiind despre Ioan Oltean dacă a votat împotriva sa, așa cum se specula în presă, MRU a precizat că nu poate specula, însă a precizat: "cei patru s-au aflat. Au fost oameni, și s-a întâmplat în ultimele zile ale mandatului, care erau pregătiți să-și traficheze votul în preajma moțiunii de cenzură, inclusiv pe motive de ordin personal. Am spus în 2012, poate și cumva supărat și necăjit. Argumentul mercantil a jucat un rol foarte important. Unii au vrut poziții, alții chiar avantaje materiale, așa s-a întâmplat să fie". 

MRU a adăugat: "Mă tentați să risc o afirmație. O dată și-o dată tot le pun pe hârtie". El a subliniat că persoanele "care și-au schimbat votul atunci sunt buni schimbați. Nu mai sunt în vechiul PDL, acum dacă vorbim de marele PNL, asta e... Nu vreau să mă refer la domnul președinte Oltean. Patru au fost diferența. Au fost peste 20 cei care au plecat ca diferența să poate exista, pentru că în momentul ăla între Putere și Opoziție era o diferență de 23-24 de voturi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel