Monica Macovei: Ce spun eu se regăseşte şi în declaraţiile CE, ale lui Merkel și Barroso

macovei
macovei

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a declarat, duminică seara, la Relitatea TV  că este o persoană foarte influentă, afirmațiile ei regăsindu-se în declarațiile Comisiei Europene, ale lui Merkel și ale lui Barroso. Macovei a spus că în perioada următoare se  aşteaptă "la un război civil" pentru că îi este clar că cei de la USL, "un grup infracţional organizat", nu se vor lăsa.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a arătat, dacă mai era nevoie, duminică seara, la Realitatea TV, de unde ni se trage toate ostilitățile din partea cancelariilor occidentale.

Întrebată  cum de reuşeşte să îi convingă pe cei din UE despre lucrurile care se întâmplă în România, aceasta a declarat că: "Da, sunt foarte influentă. Ce spun eu se regăseşte şi în declaraţiile Comisiei Europene şi ale lui Merkel, lui Barroso, eu cred că românii trebuie să fie mândri că au un om între ei atât de influent în afară şi ştiţi ce înseamnă asta? Că au încredere în mine, fiindcă nu i-am minţit niciodată", a susţinut ea.

Pentru prima dată un politician a emis o declarație halucinantă, aceasta afirmând că România este în pragul unui război civil.

 "Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (...) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa", a insistat Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel