Momente de reculegere pentru Adrian Vizireanu. Romeo Lungu, mesaj emoționant

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a anunţat sâmbătă că la fiecare meci de săptămâna viitoare se va păstra un moment de reculegere în memoria sergentului Adrian Vizireanu, care a decedat în Afganistan.

În semn de recunoştinţă şi respect, înaintea tuturor jocurilor din campionatele organizate de AJF Buzău, în perioada 8 - 15 mai, se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului arbitru, se arată într-un comunicat al AJF Buzău.

Romeo Lungu, directorul de la DJST Buzău, a transmis un mesaj emoționant în memoria fostului său coleg.

"Îmi raman in amintire momentele de bucurie petrecute alaturi de prietenul si colegul meu de liceu, cu care am impartasit aceeasi pasiune - arbitrajul... Nedrept, Dumnezeu l-a luat prea devreme dintre noi, lasand in urma durere si un gol imens. Odihneste-te in pace, Vizi! Condoleante familiei!", a transmis social-democratul.

Plutonierul Iulian Dumitrescu şi sergentul Adrian Vizireanu, decedaţi sâmbătă în Afganistan, au activat în cadrul Batalionului 620 Operaţii Speciale din Buzău. Adrian Vizireanu a fost şi arbitru de fotbal, acesta suspendându-se din activitatea sportivă pentru a pleca în misiune în Afganistan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel