Moartea Prințului Philip, cel mai reclamat eveniment din istoria UK. Val de revoltă la adresa BBC: 100.000 de reclamații

Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family

Postul BBC a primit un număr record de reclamații după moartea Prințului Philip. Cum este posibil și ce i-a revoltat pe telespectatori.

Prințul Philip a cerut să-l vadă pe Charles înainte de moarte. Care a fost ultima dorință și ce i-a cerut să facă: Au lăsat amândoi de la ei

Tabloidul The Sun a făcut dezvăluirea și susține că 100.000 de oameni au depus reclamații, după ce canalul public al televiziunii și radioului britanic și-a înlocuit programul obișnuit odată cu aflarea veștii despre moartea Ducelui.

Timp de 24 de ore, BBC a difuzat doar programe speciale despre viața soțului Reginei Elisabeta a II-a, lucru care i-ar fi revoltat pe telespectatorii care au rămas fără emisiunile preferate, inclusiv fără finala emisiunii Master Chef. 

Moartea Prințului Philip, cel mai reclamat eveniment din istoria Marii Britanii

Mai mult, moartea Prințului Philip, Duce de Edinburgh, a devenit cel mai reclamat eveniment din istoria Marii Britanii, recordul anterior fiind deținut de difuzarea tot de către BBC a operei "Jerry Springer: The Musical", care a provocat 63.000 de plângeri în 2005.

Din cauza numărului foarte mare de nemulțumiri, BBC a afișat un formular special pe site-ul lor oficial, pentru a facilita procesarea reclamațiilor. Formularul este utilizat numai atunci când corporația primește un număr mare de reclamații.

Milioane de telespectatori au renunțat să mai privească canalul din cauza programelor dedicate Prințului Philip, iar asta s-a văzut clar în cifrele de audiență care au scăzut în data de 9 aprilie cu 64% față de vinerea precedentă.

"Suntem mândri de acoperirea noastră și de rolul pe care îl jucăm în momentele cu semnificație națională", a declarat o purtătoare de cuvânt a BBC, care a adăugat că vor publica numărul total de plângeri înregistrate în cursul zilei de joi.

Victorina Matveev, poveste uluitoare la Chefi la Cuțite. A plecat cu o CĂLĂUZĂ, în 2006, din R. Moldova, în Italia, unde un hoț i-a furat toți banii strânși VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel