MITING PSD. Mircea Badea: E o mămăligă proastă, o vacă de mare

Mircea Badea
Mircea Badea

Marți seara, în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea a numit PSD-ul „mămăligă proastă”, în contextul protestelor „#rezist din țară și a pasivității partidului de guvernare.

Mircea Badea a făcut o paralelă în emisiune, între cetățenii din stradă și cei care au votat pentru guvernarea PSD: „Nici oamenii cu hashtag nu ies nechemați. Adică sunt ONG-uri care se ocupă, sunt multe conturi de Facebook, oameni care sunt remunerați pentru asta, adică sunt oameni care nu fac altceva. (…) Sunt oameni plătiți pentru propagandă, care nu au alt obiect de activitate decât protestele. Adică nu au serviciu, ăla e serviciul lor. Deci oamenii cu hashtag sunt chemați în stradă. Sunt chemați direct sau indirect de președintele Iohannis, sunt chemați direct sau indirect de Laura Codruța Koveși, sunt chemați direct de către ONG-urile lui Soroș, sunt chemați în mod direct de către multe posturi de televiziune și site-uri.”

Prezentatorul de la Antena 3 a ținut să caracterizeze Partidul Social Democrat utilizând atribute precum „mămăligă proastă” și „vacă de mare”: „Pentru ca lumea să iasă pe stradă, trebuie să o cheme cineva, să-și asume cineva treaba asta. PSD-ul este o mămăligă proastă. Așa a fost întotdeauna, o mămăligă proastă. Lași, slabi, temători. Nu toți, sunt niște băieți în PSD chiar foarte tari. Puțini, dar sunt. PSD-ul așa, ca structură e ca o vacă de mare“.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel