Miting PNL. Ludovic Orban, discurs complet

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Discursul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, susţinut la Bucureşti, în cadrul mitingului PNL pentru alegerile europarlamentare (18 mai 2019).

"Bine v-am găsit fraţi români! Vreau să aud din piepturile voastre strigătul pe care îl aşteaptă România! PNL, victorie! Victorie!

Oameni buni, anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am ieşit în stradă cu curaj, înfruntând forţele de represiune ale regimului comunist. Revoluţia nu s-a terminat. În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluţie, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluţia şi să readucem România românilor liberi, românilor cinstiţi,oamenilor muncitori, oamenilor corecţi, oamenilor care îşi iubesc ţara, oamenilor care vor ridicarea acestei ţări.

Chem alături de noi toţi românii de bună credinţă să creadă în Partidul Naţional Liberal, să creadă în şansa pe care o au de a duce România în primul rând! Oameni buni, am imensa bucurie şi onoare de a vă anunţa că alături de noi este cel care stă ca un stejar în calea furtunilor pornite de ciuma roşie, care apără democraţia, care apăra statutul european, care apără drepturile şi libertăţile fiecărui cetăţean, alături de care vom construi o Românie puternică, o Românie modernă, o Românie a oamenilor cinstiţi.

Oameni buni, alături de noi vine cel care vă cheamă spuneţi "DA" la referendum, să spuneţi "DA" pentru o Românie cinstită, să spuneţi "DA" pentru o Românie europeană, să spuneţi "DA" pentru România în primul rând! Oameni buni, preşedintele României, Klaus Iohannis!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel