Codrin Ștefănescu, despre mitingul de un milion de oameni: O să fie un eșec

Mitingul de un milion de oameni împotriva Guvernului este, din punctul de vedere al social-democratului Codrin Ștefănescu, sortit eșecului.

Anunțul privitor la mitingul de un milion de oameni, din luna august, la care se așteaptă și prezența românilor din diaspora, nu îl impresionează pe Codrin Ștefănescu. Social-democratul este de părere că oamenii care lucrează în străinătate nu vor da curs invitațiilor la protest făcute de "domnul Sandi Matei".

"Să fim serioși"

"O să fie un eșec mitingul ăsta pentru că românii citesc foarte mult presa online, se uită foarte mult la televizor și au început chiar și cei care totuși nu sunt de acord cu noi să nu fie de acord cu personaje de genul ăsta precum Cioacă cel care a fost pe la Partidul Republican, pe la PNȚ, pe la PSD, și-a înființat un partid, apoi a vrut să meargă la PRU...Mai este un personaj de genul ăsta, domnul Sandi Matei, ăla care bătea bătrânii cu boxul pe mână. Lumea știe deja adevărul despre Mălin Bot că se ceartă între ei ăștia cu #Rezist și cu fundațiile Soros. Niciun om de bună-credință nu ar da crezare apelurilor făcute de astfel de personaje la un miting fără nici un fel de miză și fără nimic. Românii care lucrează din greu în străinătate, când vin în august în țară, se duc să își vadă părinții, neamurile, rudele, unii vin să își construiască case îl localitățile de unde sunt sau să își facă investiții, că d-aia muncesc. (...) Adică în loc să meargă în vacanță, să își facă planuri de viitor, vin că vrea domnul Sandi Matei și că vrea domnul Cioacă. Să fim serioși", a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel