Miting pentru susținerea Jandarmeriei, sâmbătă, 25 august - video

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Sâmbătă, 25 august, are loc o manifestare de susținere a Jandarmeriei după protestul din 10 august.

Update 14:44: Contramanifestație de "susținere" a Jandarmeriei. Ce mesaj au protestatarii - foto

Update 14:07: Zeci de oameni au ieșit în stradă pentru a-și arăta susținerea față de Jandarmerie. Aceștia au venit cu flori.

-----

În Piața Constituției se va desfășura sâmbătă, 25 august, un miting de susținere a Jandarmeriei, intitulat „Respect Jandarmeria Română". Potrivit organizatoarei Mihaela Marinescu, mitingul a fost aprobat de Primăria Capitalei și este în sprijinul instituției împotriva căreia s-a pornit „o adevărată vânătoare de vrăjitoare", se arată în descrierea evenimentului.

Mișcarea are loc sâmbătă, 25 august, între orele 14:00 - 17:00. DC News vă va ține la curent cu cele mai importante momente de la eveniment.

Aprobare pentru 100 de oameni

"Am un protocol dat de Primăriei Capitalei pentru 100 de oameni. Nu sunt mulți oameni, dar vor fi foarte vocali. Dacă unii jandarmi au greșit nu e corect să aruncăm anatema pe toată instituția. Instituțiile sunt un simbol al societății. Noi vom apărea aceste simboluri. Ele trebuie respectate. Să nu confundăm instituțiile cu oamenii.

Protestul nostru este împotriva tutoror care își bat joc de instituțiile statului, împotriva celor care asimilează instituția cu individul. Dacă parchetul va stabili că au greșit unii aceia vor plăti", a spus Mihaela Marinescu, organizatoarea evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel