Miss World, Caroline Jurie, arestată în urma incidentului de pe scena Miss Sri Lanka

Pixabay
Pixabay

În urma incidentului ce a avut loc pe scena Miss Sri Lanka, Caroline Jurie, agresoarea și deținătoare în trecut a titlului de Miss World a fost arestată. 

Poliţia a arestat-o pe deţinătoarea titlului Miss World, Caroline Jurie, după ce aceasta ar fi rănit-o pe Miss Sri Lanka, în timpul unei dispute pe scenă, relatează joi BBC. Pushpika de Silva a fost desemnată câştigătoarea concursului "Miss Sri Lanka", duminică, în cadrul unei ceremonii televizate, iar fosta deţinătoare a acestui titlu a avut drept sarcină încoronarea acesteia, relatează Agerpres. În schimb, Jurie a îndepărtat coroana de pe capul lui de Silva, argumentând că aceasta nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată. Câştigătoarea a declarat ulterior că este separată de soţul său, nu divorţată.

Miss Sri Lanka se numără printre concursurile de frumuseţe din seria Miss World pentru femei căsătorite, notează BBC. Câştigătoarele desemnate din fiecare ţară avansează spre competiţia internaţională Miss World. "Există o regulă care nu permite femeile care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca această coroană să ajungă la locul doi, a declarat Jurie în faţa publicului.

Ea a plasat coroana pe capul concurentei de pe locul al doilea, iar de Silva a părăsit scena în lacrimi, după cum se poate vedea într-o înregistrare video care a surprins incidentul. De Silva a scris ulterior pe Facebook că imediat după incident a mers la spital pentru a primi tratament pentru leziunile suferite în zona capului.

Imaginea mamelor singure din Sri Lanka


"Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka", a declarat ea ulterior într-o conferinţă de presă. Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure, a adăugat de Silva.

Ea a precizat că se va adresa justiţiei pentru modul nerezonabil şi jignitor în care a fost tratată. Un alt model din Sri Lanka, implicat de asemenea în dispută, a fost reţinut de autorităţi. Poliţia le-a arestat pe Caroline Jurie şi pe modelul Chula Padmendra pentru incidentul de duminică sub acuzaţia de rănire şi cauză penală", a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana. Atât Jurie, cât şi organizatorul-şef al concursului de frumuseţe Miss Sri Lanka, Chandimal Jayasinghe, au fost interogaţi marţi de poliţie. De Silva a fost ulterior reîncoronată, iar organizatorii concursului au declarat că se aşteaptă ca Jurie să adreseze scuze publice.

Vezi și: Răfuială pentru coroană între Miss Sri Lanka și o altă concurentă, pe scenă. A rămas cu răni la nivelul feței


"Suntem dezamăgiţi. Modul în care Caroline Jurie s-a comportat pe scenă a fost o ruşine, iar organizaţia 'Miss World' a început deja o anchetă pe această temă", a declarat a declarat anterior Jayasinghe pentru BBC.

Concursul de frumuseţe Miss Sri Lanka este o competiţie importantă în această ţară, iar printre invitaţii prezenţi în sală la ceremonia din acest an s-a numărat soţia premierului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel