Mircea Sandu nu este dispus să scoată licenţierea de la Liga I

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că atât timp cât va fi în funcţie, licenţierea la Liga I nu va fi scoasă.

"Cât sunt eu preşedinte, licenţierea nu se va scoate. De la anul, treaba lor. Acest sistem de licenţiere, indiferent cât este de dur sau de lejer, a adus lucruri bune în fotbalul românesc. În infrastructură, că s-au modernizat vestiarele, că s-au acoperit, că s-a pus căldură sub spaţiul de joc. A făcut puţină ordine în contabilităţile cluburilor, că au venit cu centrele de copii şi juniori", a spus Sandu.

 Mircea Sandu a afirmat că în cazul în care licenţierea va fi scoasă, în maximum cinci ani se va alege praful de tot ce s-a făcut până în prezent. "În ţările scandinave şi în Germania se face licenţiere şi pentru fotbalul feminin, iar noi, marea Românie, în marele fotbal din România, nu mai vrem licenţiere, că ne-am săturat să avem acolo cât de cât o ordine. Vrem să fie totul vraişte. Duru i-a ajutat foarte mult, este un om foarte bine pregătit şi nu e împotriva cluburilor. Dacă scoatem licenţiere, în cinci ani de zile s-a ales praful de tot", a adăugat Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel