Mircea Geoană, la Buzău. Anunț de ultimă oră

Mircea Geoană vine la Buzău. Președintele PSRO sosește marți pentru un anunț important.

Conferința de presă are loc la ora 15.30, la hotel Pietroasa, și va fi lansată candidatura lui Ion Viorel.

Ion Viorel, antrenorul echipei Gloria Buzău, candidează la primărie din partea partidului PSRO condus de Mircea Geoană.

În vârstă de 48 de ani, Ion Viorel este un fost fotbalist român, cunoscut în special pentru perioada petrecută la FC Steaua București, Rapid București Oțelul Galați și VfL Bochum. De asemenea, are și patru prezențe în echipa națională României. Din 2013 Ion Viorel este antrenorul echipei Gloria Buzău.

[citeste si]

"Se apropie ziua alegerilor locale, cand alegatorii buzoieni vor trebui sa opteze pentru persoana care le va conduce orasul pana in anul 2020.

Din pacate pentru locuitorii sai, Buzaul a avut nesansa sa ajunga in ultimii 25 de ani pe mainile unor politicieni absolut dezinteresati de problemele municipiului, dornici sa isi umple buzunarele in mod necinstit si sa isi promoveze clientela de partid. Ca urmare, in Buzau avem o uriasa rata a somajului, majoritatea politicienilor locali sunt condamnati sau urmariti penal pentru coruptie, specialistii ne pleaca pe capete in strainatate, mediul de afaceri e distrus, iar viata de zi cu zi a oamenilor a devenit o lupta continua pentru supravietuire.

Toate acestea trebuie sa se termine! Buzaul are nevoie de un om energic, hotarat sa taie raul din radacina, determinat sa puna in aplicare un plan pentru renasterea orasului. Este timpul ca Buzaul si buzoienii sa spuna "stop" coruptiei, compromisurilor, nepasarii si politicienilor incapabili si, sa aleaga omul potrivit pentru functia de primar, impreuna cu o echipa de consilieri dornici sa ii sprijine proiectele. Cred cu toata convingerea ca eu, Ion Viorel, pot sa ma ridic la inaltimea asteptarilor alegatorilor.

Cu aceasta ocazie, va indemn pe toti, tineri si batrani, femei si barbati, militari, sportivi, ingineri, angajati in sistemul medical, administrativ, educational, muncitori, clerici, liber profesionisti, bugetari sau lucratori in sistemul privat, pensionari sau someri sa imi sustineti proiectele pe care le-am pregatit pentru Buzau si sa votati Ion Viorel pentru functia de primar! Candidez sub culorile PSRO, un partid tanar, puternic si neatins de virusul coruptiei si sunt sustinut de o echipa de candidati la Consiliul Local pentru care garantez cu toata increderea.
Impreuna putem sa dam Buzaului sansa pe care o merita! Impreuna putem schimba fata acestui oras. Impreuna putem aduce Buzaul pe un loc fruntas in tara. Impreuna spre victorie!", a scris Ion Viorel pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel