EXCLUSIV  Mircea Diaconu, scenariu exploziv despre PNL: Mișcarea PDL

Mircea Diaconu, în prezent europarlamentar independent, fost membru PNL, a lansat, la DCNews, un scenariu privitor la modul în care gruparea PDL din PNL va prelua frâiele partidului. 

Mircea Diaconu, în prezent europarlamentar independent, a lansat, în cadrul unui interviu acorda DC News, un scenariu privitor la modul în care gruparea PDL din Partidul Naţional Liberal va acţiona în perioada următoare pentru a se impune în faţa colegilor cu care au fuzionat. 

"Cei de la PDL au intrat în PNL într-o fuziune decisă de lideri şi de nimeni altcineva - pentru că, dacă întrebau baza partidului, răspunsul era cu totul altul – însă, din păcate, în fiecare partid deciziile sunt luate de câţiva lideri iar ceilalţi se supun. […]  Aflaţi în interiori, PDL-iştii, care sunt şi eficienţi şi puternici, iar unii dintre ei sunt lideri locali - în contextul în care este degringoladă în partid, iar partidul nu face paşi în faţă -  au intrat într-un fel de panică şi s-au strâns, s-au coagulat, s-au definit ca grup şi vor acţiona definiţi ca grup. Vor lua frâiele, vor avea intenţii, vor impune soluţii, ceea ce, o fi şi bine şi rău, dar unde e liberalismul?", a declarat Mircea Diaconu.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Mircea Diaconu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel