EXCLUSIV  Mircea Diaconu, scenariu exploziv despre PNL: Mișcarea PDL

Mihai Ciobanu / 26 iul 2018 / 14:29 Salveaza PDF Comentarii

Mircea Diaconu, în prezent europarlamentar independent, fost membru PNL, a lansat, la DCNews, un scenariu privitor la modul în care gruparea PDL din PNL va prelua frâiele partidului. 

Mircea Diaconu, în prezent europarlamentar independent, a lansat, în cadrul unui interviu acorda DC News, un scenariu privitor la modul în care gruparea PDL din Partidul Naţional Liberal va acţiona în perioada următoare pentru a se impune în faţa colegilor cu care au fuzionat. 

"Cei de la PDL au intrat în PNL într-o fuziune decisă de lideri şi de nimeni altcineva - pentru că, dacă întrebau baza partidului, răspunsul era cu totul altul – însă, din păcate, în fiecare partid deciziile sunt luate de câţiva lideri iar ceilalţi se supun. […]  Aflaţi în interiori, PDL-iştii, care sunt şi eficienţi şi puternici, iar unii dintre ei sunt lideri locali - în contextul în care este degringoladă în partid, iar partidul nu face paşi în faţă -  au intrat într-un fel de panică şi s-au strâns, s-au coagulat, s-au definit ca grup şi vor acţiona definiţi ca grup. Vor lua frâiele, vor avea intenţii, vor impune soluţii, ceea ce, o fi şi bine şi rău, dar unde e liberalismul?", a declarat Mircea Diaconu.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Mircea Diaconu:

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26