Mircea Diaconu - Marius Pieleanu, schimb de replici: Opriți-l puțin!

Europarlamentarul Mircea Diaconu și sociologul Marius Pieleanu au avut, miercuri seară, un schimb de replici în emisiunea jurnalistului Radu Tudor de la Antena 3. Subiectul? Salariul de europarlamentar.

„Notați-vă, poate află și alții. 6.300 euro indemnizația și 4.200 forfetara, care are destinația exactă în costurile de birou, de întâlniri și evenimente. Forfetarea nu intră în discuție, e destinație clară și cu facturi în spate", a explicat Mircea Diaconu, miercuri, 22 august, într-o intervenție telefonică la Antena 3. „Costurile de birou, de aparatură, de tipărituri. Cu destinație foarte clară", a completat europarlamentarul.

Sociologul Marius Pieleanu, prezent în platoul Antena 3, a afirmat: „Este mult mai mică decât am spus eu, dar este mult mai mare decât tot ce înseamnă poporul muncitor din România".

„Business class-ul îl plătim noi, nu Parlamentul European", a spus Pieleanu. „Opriți-l puțin. Cu toată dragostea, nu plătește România. (...) Am făcut un calcul: din indemnizația de 6.300, bani românești înseamnă un milion jumătate bani vechi. Atât din România, restul sunt bani din Franța, din Anglia, din Germania, de peste tot", a precizat Diaconu.

„Nu e vina dumneavoastră că primiți atât", a mai zis Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel