Mircea Diaconu - Marius Pieleanu, schimb de replici: Opriți-l puțin!

Rodica Mitu / 22 aug 2018 / 20:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Europarlamentarul Mircea Diaconu și sociologul Marius Pieleanu au avut, miercuri seară, un schimb de replici în emisiunea jurnalistului Radu Tudor de la Antena 3. Subiectul? Salariul de europarlamentar.

„Notați-vă, poate află și alții. 6.300 euro indemnizația și 4.200 forfetara, care are destinația exactă în costurile de birou, de întâlniri și evenimente. Forfetarea nu intră în discuție, e destinație clară și cu facturi în spate", a explicat Mircea Diaconu, miercuri, 22 august, într-o intervenție telefonică la Antena 3. „Costurile de birou, de aparatură, de tipărituri. Cu destinație foarte clară", a completat europarlamentarul.

Sociologul Marius Pieleanu, prezent în platoul Antena 3, a afirmat: „Este mult mai mică decât am spus eu, dar este mult mai mare decât tot ce înseamnă poporul muncitor din România".

„Business class-ul îl plătim noi, nu Parlamentul European", a spus Pieleanu. „Opriți-l puțin. Cu toată dragostea, nu plătește România. (...) Am făcut un calcul: din indemnizația de 6.300, bani românești înseamnă un milion jumătate bani vechi. Atât din România, restul sunt bani din Franța, din Anglia, din Germania, de peste tot", a precizat Diaconu.

„Nu e vina dumneavoastră că primiți atât", a mai zis Pieleanu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25