Mircea Badea, revoltat: I-am spus lui Voiculescu Dan să închidă Antena 3

Mircea Badea, Traian Basescu
Mircea Badea, Traian Basescu

"Eu le-o dau tare, dar tu ce faci? "Păi eu... mă uit la tine". E bine, dar v-ați uita la mine și dacă aș sări în apă la Splash. Ce face poporul? Ce fac românii?"...

... sunt doar o parte din întrebările lansate de Mircea Badea, realizatorul "În gura presei", în emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza zilei". 

"Întrebarea este ce facem noi românii. În mod evident DNA nu face nimic. Nu e nicio surpriză. Am văzut filmul de prea multe ori ca să remarc că sunt niște slugi băsiste. Românii fac ceva la treaba asta sau nimic și doar se uită la televizor și-mi transmit mie "dă-le-o tare"? Eu le-o dau tare, dar tu ce faci? "Păi eu... mă uit la tine". E bine, dar v-ați uita la mine și dacă aș sări în apă la Splash. Ce face poporul? Ce fac românii? Dacă, pe bandă rulantă, românii nu fac nimic, poate ar fi cazul să ne reorientăm, eu i-am spus și lui Voiculescu Dan că primul lucru pe care l-aș face ar fi să închid Antena 3. Cum zicea fratele președintelui României? Mersul era făcut... Nu găsesc niciun motiv ca să motivezi că torturezi niște oameni 11 ore, nu găsesc niciun temei rezonabil. Eu m-aș duce mâine la proces, vreau să văd eu acolo tot ce se întâmplă, nu vreau să uit nicio secundă și pe nimeni", a spus Mircea Badea, în intervenția în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel