Mircea Badea, în scandalul de la Casa Regală britanică: ”Asta mi se pare îngrozitor”. Ce nu i-a spus nimeni lui Meghan Markle

captură Antena 3
captură Antena 3

Mircea Badea a comentat scandalul care zguduie Familia Regală britanică, după interviul acordat de Meghan Markle și Harry. A crezut că filmarea e un fake. 

Meghan Markle a venit din SUA în Marea Britanie pentru Harry.

”Și când a ajuns acolo, nu s-a gândit nimeni de la Casa Regală, asta mi se pare ceva îngrozitor, să-i spună: ”Doamnă, veniți din America, nu? Doamnă, să știți că noi, în Marea Britanie, suntem altă țară. Adică dvs. veniți din SUA, asta formează o țară, Marea Britanie, altă țară. Și atunci, dacă dvs. veniți dintr-o țară în altă țară trebuie să știți, printre altele, că imnul Marii Britanii nu e același cu imnul SUA”. E ca atunci când te duci la un fast food și-ți dă ceai fierbinte și tu îl iei, vezi că e fierbinte, dar trebuie să scrie și pe el: ”Atenție, ceaiul e fierbinte”, pentru că altfel, dai pe tine ceaiul și dai compania în judecată spunând: ”păi, da, știți, mie nu mi-au zis că e ceaiul fierbinte”.  Și atunci lu` doamna Markle pur și simplu nu i-au spus că Marea Britanie, fiind o altă țară decât SUA, are alt imn și dânsa a aflat singură asta. Asta e ceva îngrozitor. A aflat singură, căutând pe Google. Este inadmisibil”, a comentat ironic Mircea Badea. 

”Vă previn, urmează momente intense din punct de vedere emoțional” a spus Mircea Badea, înainte de a difuza secvența din interviu. Oprah Winfrey o întreabă pe Meghan Markle dacă nimeni nu i-a spus nimic. ”Nu, nimeni, nici măcar...” a spus fosta ducesă. Harry a încercat să intervină în acest punct, dar Meghan Markle a pus mâna pe el, pentru a o lăsa să continue răspunsul: ”Nici măcar imnul național. Nimeni nu s-a gândit să-mi spună: oh, ești americancă, n-ai de unde să știi asta. A trebuit să stau noaptea târziu, să caut pe Google, trebuia să-l învăț, ca să nu-i fac de rușine”. 

”Băi, prin ce a trecut”, a continuat Mircea Badea, ironic, adăugând: ”Este îngrozitor. Să trecem mai departe, deși mi-e greu”. 

Vezi și: Val Vâlcu, după ce Meghan Markle s-a plâns de Familia Regală la Oprah: Abia aștepta America

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel