MIRCEA BADEA, fericit pe Facebook: V-ați luat m**e

Mircea Badea este în culmea fericrii după ce a aflat că Mircea Băsescu, rămâne în arest.

"Mircea Basescu ramane in arest. Evezeilor, Turcescule, Labistilor, PMPitilor, tocmai v-ati luat m_ie in Aversa cu diversiunile voastre basiste imputite.
BASESCU LA PUSCARIE!!!!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Mircea Băsescu râmâne în arest, după ce magistrații Curții de Apel nu au admis cererea de cercetare a acestuia în stare de libertate. Fratele președintelui Traian Băsescu urmează să execute cele 30 de zile de arest.

MIRCEA BĂSESCU a fost adus cu duba, vineri dimineaţă, la Curtea de Apel. Fratele preşedintelui Traian Băsescu va fi cercetat în libertate.

VEZI ȘI: MIRCEA BĂSESCU rămâne în arest

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Bercea Mondial a afirmat, joi, la DNA, că fiul său, Florin Anghel, i-a spus că i-a dat lui Mircea Băsescu 600.000 euro ca să-l scape pe el și a aflat despre acest lucru după momentul arestării sale.

Despre banii luați de Mircea Băsescu, el a subliniat că știe de la televizor și din ce i-a relatat fata lui, Izaura Anghel.

"Am fost arestat și nu știu nimic. Eu nu-l bag pe nașu', că nu știu nimic. Eu vreau să se împace copiii mei cu nașu'. E păcat de el, e bolnav, are doi copii, să ne dea banii și să se împace. (...) Eu altceva nu știu, le-ar fi spus anchetatorilor Bercea, adăugând că nu vrea să fie chemat în instanță ca martor, potrivit surselor citate.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Cât costă camera cu care a fost filmat Băsescu

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Bercea Mondial ar fi povestit că și-a vândut un teren cu 680.000 euro și niște case înainte să fie arestat și că fiul său nu i-a cerut voie să dea banii din aceste tranzacții.

Potrivit surselor, acesta ar fi precizat că nașu a greșit că le-a luat banii și a făcut flagrant".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel